Verhuizen naar Duitsland,

ons woningaanbod in de grensstreek voor u geselecteerd !

Steeds meer Nederlanders besluiten de stap te nemen en te verhuizen naar Duitsland. De woning die in Duitsland gekocht word moet natuurlijk aan alle wensen voldoen. Velen vinden hun droomwoning vrij snel, vooral door de verrassend hoge kwaliteit van de woningen, de royale kavels en de ongekend lage prijzen! Let u wel op dat u niet voor Duitse begrippen te veel betaald voor uw nieuwe huis. Een huis in Duitsland lijkt voor de meeste Nederlanders al snel een koopje, dit kan achteraf gezien voor Duitse begrippen toch te duur blijken te zijn ! Wij taxeren de aan ons aangeboden woningen naar Duitse maatstaven zodat u nooit te veel betaald voor uw nieuwe droomhuis. Laat u dus altijd goed informeren over de staat van onderhoud en de realistische marktwaarde van de door u gekozen woning.

Hieronder vindt u enige voorbeelden van de objecten in onze collectie.

 

Met een woningaanbod van ca 300 woningen in de grensstreek is Anker Immobilien hard op weg een van de  grootste makelaars in Noord Duitsland te worden. Onze goede naamsbekendheid is een van de hoofdoorzaken dat wij ontzettend veel woningen aangeboden krijgen. Een goede service, het aanbieden van een totaalpakket aan diensten, hypotheken, verzekeringen en de opmerkelijk hoge prijs - kwaliteitsverhouding van onze woningen zorgt ook voor een zeer hoge omloopsnelheid. De kans dat uw droomhuis reeds in ons bestand staat of binnenkort gaat komen is dan ook zeer groot !   

Mocht u toch niets kunnen vinden en liever iets geheel naar uw eigen smaak wilt ontwerpen kijkt u dan snel naar ons nieuwbouwaanbod !

Dit is slechts een kleine selectie uit ons Duitse woningaanbod.

Voor het gehele aanbod verwijzen wij u naar het aanbodmenu .